Aanmeldperiode Atelierroute KunstRondeVenen 2019 verlengd tot 25 januari

Ben jij beeldend kunstenaar en woon en/of werk je in De Ronde Venen? Toon je werk dan aan een groot publiek door deel te nemen aan atelierroute KunstRondeVenen in het laatste weekend van mei dit jaar.

De vierde editie van atelierroute KunstRondeVenen vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019. Deze route langs diverse ateliers en verzamellocaties in alle acht kernen van De Ronde Venen heeft al drie succesvolle edities achter de rug. Het tweejaarlijkse evenement, telkens in het oneven jaar, trekt steeds weer veel bezoekers uit De Ronde Venen en omstreken. Naast de verschillende disciplines van beeldende kunst (schilderen, beeldhouwen, grafiek, keramiek, glaskunst, fotografie, enz.) zijn er ook diverse muziek- en dansoptredens. Atelierroute KunstRondeVenen wil laagdrempelig zijn, zowel voor de deelnemende kunstenaars als voor de bezoekers. Nieuw deze editie is dat deelnemende kunstenaars eventueel een gastexposant kunnen uitnodigen.

Zowel leden als niet-leden van vereniging KunstRondeVenen kunnen zich opgeven voor deelname. Voorwaarde is dat je beeldend kunstenaar bent en woont en/of werkt in De Ronde Venen. Deelnemers aan de atelierroute zijn – na betaling van de bijdrage van 50 euro – ook automatisch voor twee jaar lid van de vereniging. Omgekeerd is het niet zo dat leden automatisch meedoen aan de atelierroute; ook leden moeten zich voor dit evenement aanmelden!

De organisatie roept met name beeldend kunstenaars uit de kernen Amstelhoek en Baambrugge op om zich aan te melden. KunstRondeVenen betrekt namelijk graag alle kernen uit onze gemeente bij dit evenement.

De oorspronkelijke deadline van 31 december 2018 is verlengd tot vrijdag 25 januari!

Aanmelden kan via het online formulier op de website van KunstRondeVenen >

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten