Doe mee met Montmartre in Wilnis op zaterdag 9 september!

Dit jaar wordt voor de negende keer de Najaarsmarkt in het centrum van Wilnis georganiseerd. De datum is zaterdag 9 september 2017, tegelijk met Open Monumentendag. In 2016 hebben we lokale (amateur)kunstenaars de gelegenheid gegeven hun werk te presenteren aan de bezoekers van de markt. Vanwege het grote succes en de enthousiaste reacties van het publiek hebben we besloten Montmartre te herhalen.

Wilt u ook meedoen aan dit gezellige, goed bezochte evenement? U mag op de markt laten zien wat u maakt, u mag dit verkopen en reclame voor uzelf maken. De kosten voor de huur van een kraam van 4 m breed van 10.00-16.00 uur in het centrum van Wilnis is EUR 25.
U kunt informatie en/of een aanmeldingsformulier opvragen via info@najaarsmarktwilnis.nl  Wacht niet te lang, want vol = vol!

Op de gezellige Najaarsmarkt staan zo’n 100 kramen met veelal lokale aanbieders, zowel ondernemers als privépersonen als goede doelen. Wij bieden de bezoeker meer dan dat: kinderspelen, rondgang van Muziek- en Showkorps Triviant en een concert van muziekvereniging Viribus Unitis. Ook is er een podium waar Kunst Rond de Venen optredens verzorgd. Daarnaast is er in de Ontmoetingskerk een tentoonstelling te zien met het thema “Boeren, Burgers en Buitenlui”.
De organisatie van de Najaarsmarkt zorgt ook voor publiciteit in de lokale kranten en andere media. Volg hiervoor ook onze Facebookpagina.

Organisatie Najaarsmarkt Wilnis

Nieuws


sitemap Atelierroute KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten