Tip voor de feestdagen: KunstKado2018

KunstRondeVenen organiseert dit jaar voor het eerst KunstKado2018. Waar de atelierroute telkens in het oneven jaar plaatsvindt is KunstKado er elk even jaar, in de laatste twee weekenden van november. Vlak voor de feestdagen. En dat is niet voor niets!

Tijdens KunstKado2018 kunt u kleine, grote, aparte én betaalbare kunst kopen, gemaakt en aangeboden door beeldende kunstenaars uit De Ronde Venen. In een marktachtige opzet vindt u in Art-Galerie ‘Boven Verwachting’ in Wilnis o.a. keramiek, glaskunst, schilderijen, beeldhouwwerken, sculpturen, tekeningen, fotografie, sieraden, enz. Dus zoekt u nog een origineel cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Kom eind november even gezellig iets leuks uitzoeken! Handig: afrekenen kan contant of met pin.

KunstKado2018 vindt plaats op 16, 17 en 18 november en 23, 24 en 25 november. Locatie is Art-Galerie ‘Boven Verwachting’, Herenweg 298a in Wilnis. Openingstijden zijn: vrijdag 19.00-21.00 uur, zaterdag en zondag 11.00-17.00 uur.

Handling Company Mijdrecht (HCM) drukte en sponsorde de promotie flyers…
Handling Company Mijdrecht (HCM) drukte en sponsorde de promotie flyers en posters voor KunstKado2018. Dat verdient een heerlijke taart van KunstRondeVenen als tegenprestatie. Bedankt HCM!
De posters en flyers voor KunstKado2018.
De posters en flyers voor KunstKado2018.
Kleine, grote, aparte én betaalbare kunst oftewel unieke KunstKado’s…
Kleine, grote, aparte én betaalbare kunst oftewel unieke KunstKado’s voor de feestdagen!

sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten