Fietst u mee voor onze vereniging komende zaterdag 9 juni tijdens de RABO Fietstocht?

Beste kunstliefhebber,
 
Draagt u kunst een warm hart toe, fiets dan aankomend weekend op zaterdag 9 juni de RABO fietstocht en steun daarmee de vereniging KunstRondeVenen, de vereniging van beeldende kunstenaars in De Ronde Venen, waar ruim 70 kunstenaars bij zijn aangesloten.
 
Deelnemersnummer
Onze vereniging KunstRondeVenen heeft deelnemersnummer: 32
 
Routes
Er zijn verschillende routes die gereden kunnen worden.  
LET OP: de route van 12 km is een echte gezinsroute, dus bedoeld voor gezinnen met kinderen. Dit jaar is op de 12 km routes van Mijdrecht, Zegveld, Kockengen en Bodegraven (Woerden helaas niet) een extra stempelpost op de boerderij.

Fietsen voor de gezelligheid en een goed doel want het levert onze vereniging KunstRondeVenen geld op!
12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van €15! Tot een maximum van 1.500 euro!
 
Startpunten en stempelkaarten
Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht (Bozenhoven 93), Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7) en Kockengen (Kerkplein 1). Je kunt je individueel melden bij een startpunt, waar je een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijf je het deelnemersnummer 32 van onze vereniging waarvoor je fietst. Aan het eind van de rit levert je jouw stempelkaart met de benodigde stempels in. Je kunt starten van 9 tot 14 uur. De stempelposten zijn tot 16 uur geopend.
 
Samenwerking
In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC  de Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.
 
Lokale ondernemers
Bij de start, onderweg of bij de finish trek in een kop koffie of iets lekkers? Dat komt mooi uit! Lokale ondernemers stellen hun bedrijf of horecagelegenheid speciaal voor je open.
 
Wij kijken nu al uit naar 9 juni, GEZELLIG!!!
 
Met vriendelijke groet,
KERNGROEP, KunstRondeVenen

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten