KunstRondeVenen zoekt nieuwe penningmeester!

Bij KunstRondeVenen (KRV) zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester/boekhouder. Vind je het leuk om een bestuurstaak op je te nemen, of weet je iemand in je omgeving die dat wel zou willen en kunnen, dan horen we dat graag.

KRV is een vereniging van zo’n 80 beeldende kunstenaars in De Ronde Venen. Wij zetten ons in om beeldende kunstenaars en inwoners binnen de gemeente met elkaar in contact te brengen. KRV organiseert verschillende evenementen zoals de tweejaarlijkse atelierroute , de etalageroute in samenwerking met Handelsvereniging Mijdrecht (HVM) en KunstKado, een soort markt waar je betaalbare kunst kunt kopen vlak voor de feestdagen.

Wij zoeken een penningmeester/boekhouder die zich bezighoudt met het financiële en administratieve deel van de vereniging. Binnen het bestuur is het zijn of haar taak het in orde houden van de cijfers, verslagen en overzichten. Natuurlijk is het fijn als de persoon in kwestie affiniteit heeft met beeldende kunst. De tijdsinvestering is ongeveer een paar uur per week (pieken en dalen). Ook zouden we hulp kunnen gebruiken bij de fondsenwerving. Dit kan de nieuwe penningmeester wellicht bieden, maar ook iemand die alleen hier ervaring mee heeft, is van harte welkom. Het bestuur vergadert zo’n 8 keer per jaar.

Geïnteresseerden kunnen bellen of mailen met de secretaris van de vereniging: Wilma Meijer, info@kunstrondevenen.nl, 0297 250101 of mobiel 06 40164932. 

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten