Stem tot 25 Oktober op KunstRondeVenen bij Rabo ClubSupport 2020!

KunstRondeVenen doet mee met Rabo ClubSupport 2020. Met Rabo ClubSupport bied RaboBank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Onze vereniging doet hier dit jaar ook aan mee. 

Tot 1 januari 2020 kon onze vereniging voor bijeenkomsten, leden-exposities, en kunstevenementen gebruik maken van kunstgalerie Boven Verwachting in Wilnis, maar deze is opgeheven. KunstRondeVenen heeft daarom behoefte aan een nieuwe ruimte waar de leden samen kunnen komen, en de activiteiten voort kunnen zetten. Als er geld wordt toegekend zal dit gebruikt worden de eventuele huur en de inrichting van de ruimte.

Van 5 tot 25 oktober kan er worden gestemd door leden van de Rabobank. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van het toe te kennen bedrag. HIER kun je onze Rabobank ClubSupport pagina vinden, en door HIER te klikken kan je meer informatie hoe je moet stemmen.

Ben je lid van de Rabobank, dan hopen we jouw stem te krijgen en dat je dit deelt met familie, vrienden en collega's zodat we ons doel kunnen bereiken! 

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten