22-29 juni: Intuïtief Beeldhouwen in Spanje

Een bijzondere week met beeldhouwen, stiltewandelingen, gedichten, meditaties, Innerlijke Beeldvorming, heerlijk eten, rust, zwembad, natuur, eenvoud en ontspanning.

Zin in een heerlijke creatieweek in contact met jezelf op een prachtige plek in de ruige natuur in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën? Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de zomerweek Intuïtief Beeldhouwen op het prachtige landgoed La Miana in de buurt van Girona.

Onder deskundige begeleiding van Marjolein Berger-Vos (IntoTuition) ervaar je in alle rust hoe het is om in contact met de steen je eigen vormen te laten ontstaan. Het proces biedt je inzicht in wat er bij je leeft. Het geeft ruimte om ontspannen in je lichaam te zijn en te realiseren waar jij echt behoefte aan hebt. Het laat je experimenteren met het wat loslaten van de controle, het ongemak voelen van niet-weten en het anders waarnemen. Maar bovenal laat deze week je ervaren hoe het is om vrij en met plezier te creëren. Ervaring met beeldhouwen is niet nodig!

Zondag 14 april is er nog plek bij de workshop Intuïtief Beeldhouwen. Ook handig als je wilt ervaren of beeldhouwen iets voor je is!

Meer weten over beeldhouwen in Spanje, workshops en cursussen Intuïtief Beeldhouwen? Kijk op www.intotuition.nl  voor alle informatie en data of bel met Marjolein, 06-22497997. Je bent van harte welkom!

La Miana in de buurt van Girona
La Miana in de buurt van Girona
Intuïtief Beeldhouwen op het prachtige landgoed La Miana
Intuïtief Beeldhouwen op het prachtige landgoed La Miana

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten