Atelierroute 2021 brengt lokale kunstenaars in beeld

Drie maanden later dan was voorgenomen, organiseert kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen de tweejaarlijkse Atelier Route. Het evenement vindt nu plaats op 28 en 29 augustus, van 11 tot 17 uur. Vierenzestig kunstenaars en enkele leden van Atelier de Kromme Mijdrecht nemen aan het evenement deel. Sommigen stellen hun eigen huis of atelier open en anderen exposeren op groepslocaties. Die locaties zijn verdeeld over alle gemeentekernen, Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Startlocatie
Alle deelnemende kunstenaars presenteren zich met één werk op de startlocatie, ‘De Rank’, Prins Bernhardlaan 2 in Mijdrecht, zodat u zich daar kunt oriënteren. In ‘De Rank’ ligt ook de folder klaar met routekaarten en een overzicht van de deelnemers en de locaties. De folders zijn trouwens ook op alle deelnemende locaties beschikbaar en op een aantal openbare plaatsen, zoals bibliotheken en winkels. Deze informatie is ook te op de Facebook-pagina van KRV.

Meer dan beeldende kunst
De variatie in het kunstaanbod is groot: van keramiek tot schilderijen, van glaskunst tot fotografie, van beelden tot textielkunst, collages, sieraden, et cetera.

Tijdens de Atelier Route zal Klink Klaar met ‘tekst en muziek voor een klein publiek‘ op diverse locaties acte de présence geven.
De verschillende locaties zullen goed herkenbaar zijn door de groen-blauwe vlaggen met het KunstRondeVenen-logo.
Stap op de fiets en neem de tijd. Maak uw eigen routeplanning door van tevoren te kijken welke kunst u mooi vindt, inspireert of nieuwsgierig maakt. Dat kan door te beginnen op de startlocatie en/of door in de folder uw favorieten alvast aan te kruisen en zo uw route te bepalen. Op de website www.kunstrondevenen.nl vindt u meer informatie over alle deelnemende kunstenaars. Geniet van de kunst, praat met de makers en maak eventueel afspraken over een aankoop of opdracht.
 

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten