Op weg naar Atelierroute KRV 2021

Ondanks alle onzekerheden rond geldende beperkingen in verband met de corona-pandemie is kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen volop bezig met de organisatie van de Atelier Route 2021. Deze staat gepland voor het weekend van 28 en 29 augustus. Als de Atelier Route doorgaat, zal er verspreid over diverse locaties in De Ronde Venen werk van meer dan vijftig kunstenaars zijn te zien. Vooruitlopend op dit evenement organiseert KunstRondeVenen de komende weken in haar galerie in winkelcentrum De Lindeboom 7 in Mijdrecht een expositie met werk van deelnemers aan de Atelier Route.

Veelzijdig werk

Er zullen schilderijen, tekeningen, beelden, werken op het gebied van keramiek, fotografie en glaskunst zijn te zien. De meeste kunstwerken zijn ook te koop. De expositie zal, met inachtneming van de dan geldende corona-maatregelen, zijn te bezoeken op vrijdagen en zaterdagen op 23, 24 en 30 april, 1 , 7, 8, 14 en 15 mei. De galerie is op die dagen geopend van 12 tot 16 uur. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn de tentoonstelling op andere dagen, op afspraak, te bezoeken.

Voor het laatste nieuws over de kunstenaarsvereniging, de Atelier Route en de expositie kun je terecht op www.kunstrondevenen.nl en op de Facebook-pagina van KunstRondeVenen.

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten