IntoTuition: Workshops en cursussen Intuïtief Beeldhouwen

Creëren vanuit je eigen natuur

Als we ontspannen vanuit onze eigen natuur leven en creëren, zullen we meer in harmonie met onszelf, elkaar en de natuur zijn. ‘Creëren vanuit je eigen natuur’  betekent voor mij dat ik mezelf vrij geef. Het hoeft niet “iets” te worden. Ik mag vanuit mijn intuïtie, speelsheid en liefdevolle verbondenheid met de steen aan de slag gaan. Een gevoel van thuiskomen.

Dat gun ik jou ook! Mijn naam is Marjolein Berger-Vos van IntoTuition en ik geef workshops en cursussen Intuïtief Beeldhouwen voor organisaties, scholen en particulieren. Ik nodig je uit te komen creëren vanuit jouw eigen natuur en jezelf daarmee weer een stukje beter te leren kennen, met als her-innering je eigen beeld van speksteen. Je bent van harte welkom bij de volgende activiteiten:

-  Cursus van 6 lessen: start dinsdagochtend 28 januari

-  Workshops (middag of dag): 24 januari, 7 februari, 16 februari, 20 maart en 22 

Themaworkshop ‘Bedding van het Vrouw-zijn’: 26 januari en 5 april

- De Beeldende Reis – Intuïtief Beeldhouwen in Noord-Spanje: 19-26 september 2020

In een groep  van 4-6 deelnemers krijg je alle aandacht. Ervaring is niet nodig. Het is ook mogelijk met een eigen groep vriend(inn)en, bijvoorbeeld voor een verjaardag, reünie of andere gelegenheid, een workshop op een andere datum af te spreken. De workshops en cursussen vinden plaats in Mijdrecht. Voor organisaties of teams zijn er Workshops TeamBeelden op een locatie naar wens. Meer info is te vinden op http://intotuition.nl/

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten