Met de PlusBus van Tympaan-De Baat naar Atelierroute KunstRondeVenen 2019

(Door Tympaan De Baat)

Met onze PlusBus vol hebben we op zaterdag 25 mei jl. voor de tweede keer de atelierroute gereden. Door de goede voorbereiding van vrijwilligster Ria was er een route uitgezet die iedereen wat te bieden had. Het werd een groot succes, ook omdat we op enkele van de 5 locaties die we hebben bezocht al waren aangekondigd.

Er ontstonden daardoor diverse leuke ontmoetingen en we zagen allerlei vormen van prachtige kunst en creativiteit uit De Ronde Venen. Diversen van ons gingen met iets naar huis en overal waren we welkom en kregen we een uitleg en iets te drinken en te eten.

Het programma liep (met ieders instemming overigens) wat uit en eindigde bij Annabele Lanfermeijer in Waverveen. Haar schilderwerk krijgt in ieder geval een bijzonder vermelding! Schitterend en dat vond iedereen! Wij bezochten daarvoor achtereenvolgens de ateliers van Angelique Streefkerk, Resi van Zijl en Marjolein Berger-Vos allen in Mijdrecht en daarna het collectief 'Kunst aan Huis' in het kassencomplex op de Julianalaan in Vinkeveen.

De gasten en de vrijwilligers van de PlusBus hebben weer ontzettend genoten van deze editie van de atelierroute!

 

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten