Dit was editie KunstRondevenen 2017:

Na de derde edite van KunstRondeVenen in 2017 is door Marlous van Merkenstein in een verslag vastgelegd waar het succes van deze editie aan te danken was. Hieronder een verkort verslag. Download en lees ook het volledige eindverslag hieronder (zie pdf). Het verslag van de eerste en tweede editie vindt u in de rubriek ‘vorige edities’.

In het kort over KunstRondeVenen 2017:

Na drie geslaagde edities is KunstRondeVenen niet meer weg te denken uit De Ronde Venen. Na ruim 15 jaar te zijn weggeweest, maakte de kunstroute van De Ronde Venen in 2013 een overweldigende comeback. In 2015 werd het succes nogmaals herhaald tijdens de tweede editie. Nu kijkt de organisatie terug op een geslaagde derde editie.

KunstRondeVenen brengt mensen in contact met kunst door om het jaar een gratis toegankelijke atelierroute te organiseren. De bekendheid van en het animo voor de kunstroute neemt elke editie toe. Kunstenaars, bewoners en geïnteresseerden van buiten de gemeente kennen het KunstRondeVenen-concept en duiken tijdens het kunstweekend massaal de ateliers in van RondeVeense kunstenaars om zich te laten inspireren door en te genieten van de kunstwerken.

Zo’n twintig jaar geleden werd voor het laatst een open atelierroute gehouden in de gemeente De Ronde Venen. Dankzij een gezamenlijk initiatief van de cultuurconsulenten, enkele kunstenaars en vereniging Atelier de Kromme Mijdrecht is de open atelierroute in de gemeente in 2013 in ere hersteld. In 2015 werden Abcoude en Baambrugge toegevoegd aan de kunstroute. Daarmee werd KunstRondeVenen een project dat gedragen wordt door deelnemende kunstenaars uit de gehele gemeente De Ronde Venen.

 

Eindverslag KunstRondeVenen 2017 pdf | 2835.8 KB

Download en lees hier het eindverslag van KunstRondeVenen editie 2017.


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten