• slide1

  Madelon Verwer-Ramp

 • slide1

  AKM groep

 • slide1

  Hester Hielkema

 • slide1

  Homi Koedam-Aslani

 • slide1

  Mieke Schenk

 • slide1

  Tiny Mens

 • slide1

  Marjolein Berger-Vos

 • slide1

  Truus Wortel-Erkamp

 • slide1

  Hetty Vermeulen

 • slide1

  Andrea Leber

KunstRondeVenen, de vereniging van beeldende kunstenaars in De Ronde Venen

Vereniging KunstRondeVenen

Begonnen als tweejaarlijkse atelierroute is KunstRondeVenen uitgegroeid tot permanente vereniging van zo’n 70 beeldende kunstenaars in De Ronde Venen.

WISSELENDE EXPOSITIES VANAF JANUARI 2022

Vanaf 5 januari 2022 zullen er in de galerie van KunstRondeVenen op Lindeboom 7 in Mijdrecht maandelijks nieuwe exposities te zien zijn. Zie het laatste nieuwsbericht voor meer informatie. 

KUNSTKADO 2021

Na een succevolle atelierroute is het de in de weekenden van 20, 21, en 27 en 28 november weer tijd voor KunstKado. Deze verkoopexpositie biedt bezoekers de kans om unieke kunstvoorwerpen te kopen om met de feestdagen cadeau aan iemand anders cadeau te geven (of aan jezelf). In de galerie van onze verening op Lindeboom 7 te Mijdrecht (Winkelcentrum de Lindeboom) staan werken van meer dan 10 kunstenaars die tussen 12:00 en 17:00 te bekijken zijn. Ook zullen de meeste exposerende kunstenaars aanwezig zijn om meer te vertellen over hun werken. Op zoek naar een uniek cadeau? Dan zien we je graag tegoemoet op één van de expositiedagen. 

ATELIERROUTE KRV 2021

De vijfde editie van atelierroute KunstRondeVenen vindt plaats in het laatste weekend van augustus 2021: zaterdag 28 en zondag 29 augustus tussen 11:00 en 17:00. De organisatie is nog in volle gang. De laatste informatie over het programma vind je op deze pagina! 

Een beknopt overzicht van de locaties van de kunstenaars kan je vinden door HIER TE KLIKKEN (900KB).

Een uitgebreider overzicht met de volledige folder VIND JE HIER (17MB).

KunstKado2019

Het evenement KunstKado vindt elk jaar plaats in de laatste twee weekenden van november; in 2019 was dat op 22, 23 en 24 november en op 29 en 30 november en 1 december. Niet voor niets vlak voor de feestdagen; leden van KunstRondeVenen bieden tijdens KunstKado kleine, grote, aparte én betaalbare kunst die zeer geschikt is als Sinterklaas- of Kerstcadeau. Locatie is Art-Galerie ‘Boven Verwachting’, Herenweg 298a in Wilnis.

Dit waren de deelnemers aan KunstKado2019 >

Atelierroute KunstRondeVenen 2019
Deze gezellige route langs zeer diverse ateliers en verzamellocaties in alle 8 kernen van De Ronde Venen heeft al weer vier succesvolle edities achter de rug. Dit tweejaarlijkse evenement, telkens in het oneven jaar, trekt steeds weer veel bezoekers uit De Ronde Venen en omstreken. Naast de vele disciplines van beeldende kunst zijn er ook diverse muziek- en dansoptredens. De eerstvolgende en 5e editie is in 2021, in het laatste weekend van mei! Noteer vast in uw agenda!

Dit waren de deelnemers aan KRV2019 >

Etalageroute ‘Shopping Mijdrecht Schilderachtig’ 2019
Samen met Shopping Mijdrecht organiseerde vereniging KunstRondeVenen in de twee weken voorafgaand aan de atelierroute KunstRondeVenen de etalageroute. Beeldende kunstenaars van KunstRondeVenen kregen een podium bij de diverse deelnemende winkeliers in Mijdrecht. Voor de jeugd werd hier een prijsvraag aan gekoppeld.

Dit waren de deelnemers aan Etalageroute 2019 >

Nieuws


sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten