Alex Stempels

Alex Stempels
Alex Stempels
‘Rome’, acryl op doek, 100 x 80 cm
‘Rome’, acryl op doek, 100 x 80 cm
‘Jongensdroom’, acryl op doek, 100 x 80 cm
‘Jongensdroom’, acryl op doek, 100 x 80 cm
‘Deep Blue’, acryl op doek, 100 x 80 cm
‘Deep Blue’, acryl op doek, 100 x 80 cm
Portret Jeroen Krabbé
Portret Jeroen Krabbé
‘Een mooie zomerdag’
‘Een mooie zomerdag’
Werk van gastexposant Jantina Verburg
Werk van gastexposant Jantina Verburg
Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Alex Stempels, 73 jaar oud, art director van oorsprong en als kroon op mijn jarenlange reclamecarrière heb ik de laatste 18 jaren leiding mogen geven aan mijn eigen bedrijf Stempels+ Oster design.

Wij woonden 31 jaar in Abcoude en sinds 2018 in het mooie Wilnis. Na het beeindigen van mijn actief werkzame leven, heeft Tess mijn vrouw mij schilderlessen cadeau gedaan. En zo is eigenlijk alles begonnen, dat wil zeggen mijn leven als
(kunst)schilder.

Ik schilderde vooraleerst portretten en kreeg later ook veel plezier in het maken van vrij werk in acryl. Na een aantal exposities heb ik mensen geïnspireerd en verkreeg opdrachten tot het maken van portretten van geliefden en de laatste tijd schilder ik ook veel oude handen van grootouders een mooi aandenken voor de kinderen later.

Sinds drie jaar geef ik SchilderWorkshops. Bijzonder om te zien hoe mensen zich in een korte periode creatief kunnen ontwikkelen en zelf versteld staan van wat ze zelf kunnen.

Tijdens Atelierroute KRV exposeert Alex samen met gastexposant Jantina Verburg:

Hallo allemaal. Mijn naam is Jantina Verburg. Ik ben stencilartist en werk onder de naam Jolly Art Stuff. Sinds een jaar ben ik gevestigd in Doorn, waar ik heerlijk de ruimte heb en een eigen atelier. Dit jaar wil ik hier gaan beginnen met het geven van workshops. De omgeving leent zich er perfect voor en er is ruimte zat.

Eigenlijk vind ik alles leuk als het om creativiteit gaat. Dat geeft echter zo’n boost aan ideeen, dat ik beter een keuze kon maken. Een paar jaar geleden mocht ik een middag met mijn broer meewerken. Hij en zijn vrouw zijn al veel langer bekende streetart kunstenaars. Van hem heb ik een aantal kneepjes van het vak geleerd en sindsdien ben ik aan het leren op dit vlak. Ook mag ik graag wat experimenteren. Ik vind het heerlijk om met kleur bezig te zijn. Het is een levensbehoefte. Het is heerlijk dat ik me hier sinds kort fulltime mee bezig kan houden. Vast een voorproefje? Op instagram post ik het meeste van mijn werk onder de naam jollyartstuff. Ik hoop u eind augustus te zien. Super leuk. Ik heb er zin in! J

Instagram: jollyartstuff
Email: info@jollyartstuff.nl
M: 0628573821
Vaste gegevens:atelier/werkruimteatelier aan huis
adresHerenweg 101, 3648 CB Wilnis
e-mail
telefoon06 10 31 88 10
websitewww.wateenportret.com
Locatie tijdens de Atelierroute KRV:Molenweg 19, 1391CH Abcoude
Kunstenaars » Evenementen » Alles » Alex Stempels

sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten