Astrid de Graaf-Schmeddes

Astrid de Graaf-Schmeddes
Astrid de Graaf-Schmeddes
Ik leg de natuur vast in gevoelige tekeningen en schilderijen. Mij bij afwisseling realistische maar ook vrije werk kent subtiele kleurschakeringen. Ik werk vooral met acryl en aquarel, maar ook met diverse krijtsoorten, collagetechnieken enz. Mijn schilderijen, schapenvachten en vilttechnieken zijn ook een onderdeel van mijn werk. Ook kleding, laarzen en lampen worden beschilderd of met textiel bewerkt.
Zowel in de buitenlucht als in mijn atelier geef ik op eigen wijze gestalte aan de door mij gekozen onderwerpen. In mijn werk geef ik uitdrukking aan mijn gevoelens. Ik werk niet alleen voor mijzelf, maar laat vooral ook anderen graag genieten van mijn vrolijke werk.

Ik heb in alle opzichten een creatieve vorming genoten, o.a. aan de voormalige Academie de Schans in Amsterdam (TeHaTex), opleiding tot etaleur, decorateur, stylist en standbouwer, als creatieve ouder op de CNS, creatieve workshops voor de toenmalige stichting De Bijenkort in Abcoude. Daarnaast ben ik sinds 1994 actief als gediplomeerd zwemonderwijzer en verzorg ik, met name voor jongere en oudere dames en heren, wekelijks diverse sportieve lessen in groepsverband.

In mijn sfeervolle atelier, op een unieke locatie in Abcoude, geef ik al vele jaren les aan jeugdigen vanaf 8 jaar, tieners en volwassenen. Elk jaar exposeer ik in het laatste weekend van mei (dit jaar tevens het weekend van KunstRondeVenen 2019!) en in de weekenden van juni. Deze exposities van mijn werk en mijn leerlingen zijn altijd druk bezocht.
Vaste gegevens:atelier/werkruimteVanas56 kunst en beweging
adresMeerweg 19, 1391 HG Abcoude
e-mail
telefoon06 49 25 29 66
websitewww.vanas56.nl
Locatie tijdens de Atelierroute KRV:Vanas56 kunst en beweging, Meerweg 19, 1391 HG Abcoude
Kunstenaars » Evenementen » Alles » Astrid de Graaf-Schmeddes

sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten