Hetty Vermeulen

Van 1981-1984 volgde ik de kunstopleiding tot docent textiele werkvormen. Daarnaast experimenteerde ik ook graag met andere materialen, maar door het drukke gezinsleven naast een fulltime baan in het onderwijs zakte het creëren naar de achtergrond.

14 jaar geleden kreeg ik het uitgebreide schilder- en tekenmateriaal van mijn ouders. Daarmee ging ik in mijn spaarzame vrije tijd weer aan de slag. Ik ben een autodidact en vind alle technieken leuk om uit te proberen. Enkele jaren later sloot ik mij aan bij AKM en leerde ik ook acrylverf te waarderen. Bij voorkeur schilderde ik intuïtief, maar de laatste jaren schilder ik steeds meer realistisch in verschillende stijlen en technieken. Naast schilderen leg ik mij -sinds mijn pensioen- ook steeds meer toe op keramiek, beeldhouwen en sieraden maken.

Om mijn passie voor het schilderen te kunnen delen, geef ik de laatste jaren teken- en schilderlessen aan cliënten van inloophuis het Anker.

Tijdens KunstRondeVenen exposeer ik alleen met schilderijen bij Atelier de Kromme Mijdrecht in de voormalige school De Trekvogel in Mijdrecht.
Vaste gegevens:atelier/werkruimteatelier aan huis
adresKarekiet 10, 3641 ZH Mijdrecht
e-mail
telefoon06 44 51 30 47
websitewww.hettyvermeulen.exto.nl
Locatie tijdens de Atelierroute KRV:Atelier de Kromme Mijdrecht, Karekiet 49, 3641ZE Mijdrecht
Kunstenaars » Evenementen » Alles » Hetty Vermeulen

sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten