Resi van Zijl

Resi van Zijl
Resi van Zijl
Aquarel
Aquarel
Cyanotype
Cyanotype
Keramiek
Keramiek
Monique Vanmeulebrouk (Lady Falcon)
Monique Vanmeulebrouk (Lady Falcon)
Werk van Monique
Werk van Monique
Werk van Monique
Werk van Monique
Gastexposant Tim Fokker
Gastexposant Tim Fokker
Werk van Tim
Werk van Tim
idem
idem
idem
idem
Op de lagere school en de Mavo ging tekenen mij goed af, daarnaast ben ik geïnteresseerd in techniek. Het was dan ook een logisch stap om naar het Grafisch Lyceum Amsterdam te gaan. Hier volgde ik de opleiding werktekenaar om in de reclame te gaan werken. Deze school heb ik met veel plezier doorlopen, nog net voor de computers kwamen en er nog veel ouderwets getekend werd.

Tijdens mijn eindexamen sloeg de crisis toe in de grafische sector, geen baan meer te vinden. Hierdoor ben ik heel ander werk gaan doen wat veel minder creatief was. In mijn vrije tijd bleef ik wel creatief. Ik ben o.a. gaan aquarelleren en ben gevraagd om hierin les in te geven. Het zelfde geldt voor keramiek. En inmiddels ook een aantal andere technieken zoals grafiek en cyanotype.

Uiteindelijk heb ik me gevestigd als zelfstandig kunstenaar. Door mijn interesse in techniek heb ik veel kennis in huis en geef dat graag door. Ik geef dan ook veel les, zowel op mijn eigen atelier als op andere locaties.

Mijn brede interesse is ook zeker terug te zien in mijn vrije werk. Dat wil ik graag laten zien tijdens de kunstroute. Mijn huidige atelier is op een tijdelijke locatie. Speciaal voor de kunstroute ga ik, samen met een aantal gast-kunstenaars, mijn toekomstige locatie inrichten. Het laatste augustus weekend van 2021 vindt u mij daarom ook op Bozenhoven 125 in Mijdrecht.

Wij ontmoeten u graag!

Meer info vind u op
www.vizikeramiek.nl
www.kladderclub.nl
www.resivanzijl.nl
www.facebook.com/resivanzijl www.instagram.com/resivanzijl/

Tijdens Atelierroute KunstRondeVenen 2021 exposeren op mijn locatie ook Tina van Dijk, Tim Fokker, Noortje Merks en Jeroen van Pesch. Gastexposant Tim Fokker zal tijdens de Atelierroute mijn zeecontainer op locatie gaan bespuiten.

Tim Fokker
Hallo! Mijn naam is Tim Fokker en ik ben geboren in Amsterdam. Ik ben van jongs af aan al geintereseerd in kunst en teken al mijn hele leven lang.

Na de Mavo te hebben afgerond heb ik gekozen om de opleiding crossmedia te volgen bij het Grafisch Lyceum in Utrecht. Hierna wil ik nog een HBO gaann doen.

Toen ik nog een jonge jonge was, waren zowel mijn vader als moeder grafisch vormgever. Dit betekende dan ook dat we veel creatieve uitstapjes maakten (en nog steeds maken) naar voorbeeld het museum of theater. Ik was altijd enorm onder de indruk omdat dat je tijdelijk in een totaal andere wereld terecht kwam, waar je verbeelding de vrije loop kreeg en alles opeens mogelijk leek te zijn

Het is dan ook mijn droom om ooit hetzelfde gevoel aan iemand te kunnen geven door middel van een eigen creatieve idee├źn en visie. Hiernaast zijn een aantal van mijn werken te zien. Voor meer informatie of nog meer van mijn werk kunt u altijd terecht op mijn website: https://tcafokker.myportfolio.com/ .
Vaste gegevens:atelier/werkruimteViZi keramiek
adresMolenland 23, 3648 NN Wilnis
e-mail
telefoon06 53193649
websitewww.vizikeramiek.nl
Locatie tijdens de Atelierroute KRV:ViZi Keramiek, Bozenhoven 125a, 3641AE Mijdrecht
Kunstenaars » Evenementen » Alles » Resi van Zijl

sitemap KunstRondeVenen
kernwoorden
atelierroute
kunstroute
KunstRondeVenen
beeldende kunst
kunst
beeldende kunstenaars
kunstenaars
vereniging
De Ronde Venen
Abcoude
Amstelhoek
Baambrugge
De Hoef
Mijdrecht
Vinkeveen
Waverveen
Wilnis
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten